Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 Işlevsel evetğu kadar süsleyici tasarımlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yönlü olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları mazbut olarak bünyelmalıdır. Bapnın muntazam çaldatmaışmasını getirmek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları kabilinden çatı emniyetliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı namına bina yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran kucakkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna bentlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya selim kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile işçiliklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının taçı gün son ayar farklı paha skalasına sahiptir.

Binaların dokumasına yaraşır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş Yangın kapısı istanbul alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Birşunca firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Birbirinden şık modellerin mekân aldığı Doğtaş döşek odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi tarzınıza en yakışan ürünü bulmanız az çok zorlamasız.

Report this wiki page